Ugens menu

Uge 36

Mandag: Krydder marineret kalkun cuvette. Hertil Stegte kartofler og skysauce

Tirsdag: Italiensk farsbrød med feta og soltørret tomat. Hertil ris og tomatsauce

Onsdag: Helstegt skinkeinderlår. Hertil kartofler, skysauce og stegt spidskål

Torsdag: Kylling overlår stegt med hvidløg og farin. Hertil kartoffel/porrefad

Fredag: Boller i karry. Hertil ris

Priser

Varme retter og salatbar: Mad på vægt kr. 8,95 pr 100g.

Fast sortiment

Lille sandwich: 27 kr

Stor sandwich: 32 kr

Sodavand: 20 kr

Kildevand: 11 kr

Stor kaffe: 11 kr

Lille kaffe: 8 kr

Åbningstider

Mandag: 07:30 - 14:30
Tirsdag: 07:30 - 14:30
Onsdag: 07:30 - 14:30
Torsdag: 07:30 - 14:30
Fredag: 07:30 - 14:00

Find os på Facebook

Kontakt køkkenchefen

Har du forslag, spørgsmål eller input vedr. AAU's kantiner? 

Du er altid velkommen til at kontakte køkkenchef Annette Pedersen

Tlf.: 9940 7671

Mail: dk3810@chartwells.dk

Om os

FOOD IS YOUR MEDICINe. MEDICINe IS YOUR FOOD.

Sådan sagde Hippokrates engang. Der er sket meget siden, og vi ved godt, at det ikke er den totale sandhed. Vores mange madhåndværkere følger dog stadig filosofien til en vis grad. I dag kalder vi det bare “Know Your Food”, og det betyder, at vi tilrettelægger maden, så den understøtter kroppens fysiske og mentale udfordringer i løbet af en dag. Derfor tilbyder vi jer her på AAU mange forskellige alternativer, variationer samt muligheden for altid at kunne snacke sundt, når kroppen har brug for lidt ekstra energi.

AAU's kantiner er drevet af Chartwells, der er en del af Compass Group, som med mere end 4500 medarbejdere driver personale- og campusrestauranter landet over.