Ugens menu

Uge 8

Mandag:

Stegt nakkefilet med rosmarin. Hertil stegte kartofler og rodfrugter.

BBQ stegt kylling                                                                                                                          

Tirsdag:

Ugens wok med kylling og nudler.

Pålægsfade

Spinatroulade med spicy oksekød.                                                                                                                                 

Onsdag:

Karbonader med kartofler. Hertil champignon og porre sauce. 

Butterdejs tærte med kyllingfyld.                                                                                                                      

Torsdag:

Kalkun Cordon Bleu med. Hertil pastafad.

Wraps med tunfyld                                                        

Fredag:

Brunch kl. 8.30.

Menu efter kokkens valg.

Priser

Fast sortiment:

Varme retter og salatbar: Mad på vægt kr. 8,95 pr 100g.

One size Sandwich: 28 kr

Panini: 27 kr.

Sodavand: 20 kr

Kildevand: 11 kr

Stor kaffe: 10 kr

Lille kaffe: 8 kr

Åbningstider

Mandag: 07:30 - 14:30
Tirsdag: 07:30 - 14:30
Onsdag: 07:30 - 14:30
Torsdag: 07:30 - 14:30
Fredag: 07:30 - 14:00

Find os på Facebook

Kontakt køkkenchefen

Har du forslag, spørgsmål eller input vedr. AAU's kantiner? 

Du er altid velkommen til at kontakte køkkenchef Annette Pedersen

Tlf.: 9940 7671

Mail: dk3810@chartwells.dk

Om os

FOOD IS YOUR MEDICINe. MEDICINe IS YOUR FOOD.

Sådan sagde Hippokrates engang. Der er sket meget siden, og vi ved godt, at det ikke er den totale sandhed. Vores mange madhåndværkere følger dog stadig filosofien til en vis grad. I dag kalder vi det bare “Know Your Food”, og det betyder, at vi tilrettelægger maden, så den understøtter kroppens fysiske og mentale udfordringer i løbet af en dag. Derfor tilbyder vi jer her på AAU mange forskellige alternativer, variationer samt muligheden for altid at kunne snacke sundt, når kroppen har brug for lidt ekstra energi.

AAU's kantiner er drevet af Chartwells, der er en del af Compass Group, som med mere end 4500 medarbejdere driver personale- og campusrestauranter landet over.